De kogel is door
de kerk! Je gaat
een huis kopen

Lokaal georiënteerde
aankoopmakelaars

Misschien voor de eerste keer, misschien heb je al eens eerder een woning gekocht. Voor beide situaties; het is gewoon spannend en vooral leuk! gWoon Makelaars begeleid je graag in dit proces, van actief zoeken tot en met de koop met méér service.
We nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij je woonwensen in kaart brengen en kunnen wij je meer vertellen over onze aankoop service en begeleiding. Het gesprek kan op ons kantoor in Hoofddorp (Toolenburg) of via een videocall—net zo makkelijk!
NVM AANKOOPMAKELAARS
1
LOKALE KENNIS & ERVARING
2
HAAL & BRENGSERVICE
3
NO CURE NO PAY
4
FUNDA REVIEWS
5
VAN START
De eerste stap richting de aankoop
van jullie droomwoning.
Wij werken samen met Copaan; een handig en uitgebreid zoeksysteem. Hierin kun je je wensen invullen, zo gedetailleerd als jij dat wit. Een school op 500 meter, of winkels in de buurt?
Dat kan allemaal ingevuld worden.

Het systeem is er zo op ingesteld dat we heel gericht voor jou kunnen zoeken, maar wij zoeken zelf ook actief mee. Misschien is er een woning die je in eerste instantie helemaal niet ziet zitten, maar blijkt dit achteraf toch jouw droomwoning te zijn! In Copaan kun je tevens heel makkelijk aangeven wanneer het jou schikt om te gaan kijken en wij plannen de afspraak voor je in.
BEZICHTIGEN
De tweede stap richting de aankoop van jullie droomwoning.
Omdat zowel Samantha als Joost bevoegd zijn om op te treden als jouw NVM aankoopmakelaar is er 99% van de tijd iemand beschikbaar om met je mee te gaan naar de te bezichtigen woning, want hoe fijn is het om een extra paar ogen mee te hebben?

Ter plekke zullen we je advies geven over aandachts- en positieve punten over de woning en over de omgeving. Na afloop praten we samen na over wat wij denken dat de woning waard is en/of wat een goed bod zal zijn. We maken je bewust van eventuele risico’s (bijvoorbeeld het verschil tussen koopsom en taxatiewaarde)
BIEDEN
De derde stap richting de aankoop van jullie droomwoning.
Nadat we de woning hebben bezichtigd en je hebt besloten een bod te willen doen overleggen we samen over dit bod. Vooraf lezen we alle juridische documenten voor je door, zodat we goed geïnformeerd het bod kunnen uitbrengen. Een bieding doen is niet alleen een koopsom- of openingsvoorstel neerleggen, maar ook voorwaarden. Denk aan een voorbehoud financiering en eventueel een bouwkundige keuring.
gekocht
De aankoop is een succes!
Van harte gefeliciteerd, we hebben je zojuist het goede bericht kunnen geven dat je een woning hebt gekocht. Er komt waarschijnlijk een hoop op je af, maar gelukkig zijn wij er nog steeds om je verder te begeleiden. We hebben verschillende contacten in bouwkundige keurders, een hypothee- kadviseur, taxateurs, notariskantoren en meer.

Maar eerst gaan we de koopakte tekenen, uiteraard nadat wij deze voor je hebben doorgenomen en het veilig is voor jou om te tekenen. Vervol- gens ga je (indien nodig) aan de slag met het verkrijgen van je hypotheek.
nazorg
Onze hulp is nog niet ten einde.
Eigenaar van de woning, maar heb je daarna nog vragen? Neem dan contact met ons op! Ook na de overdracht zijn wij bereikbaar voor vragen en natuurlijk vinden we het altijd leuk om updates te krijgen van hoe fijn het wonen is of het afronden van een verbouwing.
cOntact
WhatsApp sluit
Hallo! ik heb een vraag...