Over ons

Wie is gwoon?

gWoon Makelaars werkt lokaal, wij zijn thuis in de omgeving Haarlemmermeer, Haarlem en delen van Amsterdam
Hier kennen wij de woningmarkt door en door. gWoon weet welk soort woning je waar kunt vinden en kan alle specifieke kenmerken van de verschillende wijken vertellen. Zo kunt je een goed doordachte keuze maken zodra je wilt verhuizen naar een andere woning.
Markenburg 139
2135 DX Hoofddorp
023 303 06 70
info@gwoonmakelaars.nl
+31642841216
samantha@gwoonmakelaars.nl

SAMANTHA KRAS-TANKInK

Beëdigt makelaar
en taxateur

Voor mij is dit het mooiste vak dat er is. Ik mag onderdeel zijn van een heel belangrijke gebeurtenis in iemands leven. Dat ik het vertrouwen krijg en mensen daarbij mag helpen is een groot compliment. Maar ook het bezichtigen van een mogelijke woning is een feest. Ik geniet als ik mensen hun droomwoning kan laten zien en hen kan adviseren over de te nemen stappen.
Ikzelf ben een echte Hoofddorpse. Ik heb hier altijd gewoond en wil hier nooit meer weg. Zelfs mijn Volendamse man is hier naartoe verhuisd! Ik ken elke straat in Hoofddorp en kan u precies vertellen welke kenmerken elke wijk heeft. Maar uiteraard voel ik me ook als een vis in het water in de omliggende dorpen.
+31 681461994
joost@gwoonmakelaars.nl

Joost Beekman

Beëdigt makelaar
en taxateur

Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring in de makelaardij. In de afgelopen jaren heb ik goede en minder goede tijden meegemaakt in de woningmarkt. Al deze ervaring, mijn grote netwerk en de vakkennis die ik heb, neem ik mee in mijn werk. Ik deel dit graag met u.
Betrouwbaarheid en integriteit staan hoog in het vaandel. Wat is er fijner dan aan tafel te zitten met een no-nonsense makelaar die open en eerlijk vertelt waar de kansen liggen en wat de valkuilen kunnen zijn?
In 2019 is het tijd voor nieuwe stap in mijn carrière: het eigen ondernemerschap. Samen met Samantha, met wie ik al jaren samenwerk, wil ik het makelaarsvak anders gaan uitoefenen. Voor ons betekent dat persoonlijker, doen wat je belooft en gewoon meer service bieden.
+31681461994
marielou@gwoonmakelaars.nl

Marielou van laar

Binnendienst medewerker

Ik werk met veel plezier bij gWoonMakelaars als binnendienstmedewerker. Geen dag is hetzelfde en dat is wat dit werk zo leuk maakt. Ook ben ik bezig met de opleiding tot assistent makelaar zodat ik in de toekomst ook buiten de deur kan meedraaien.
Mijn verslaving aan huizen kijken op Funda, het feit dat ik geboren en getogen Hoofddorpse ben en dat ik met mijn gezin in het centrum van Hoofddorp woon, maakt het extra leuk dat Hoofddorp en omgeving nu mijn werkgebied is.
CONTACT
WhatsApp sluit
Hallo! ik heb een vraag...