gWoon verkoopmakelaars - lokaal & gemotiveerd
Huis verkopen?

Full-service en lokale
verkoopmakelaars

Bij de verkoop van een (t)huis komt een hoop kijken. Wat de reden ook is, het is gewoon spannend. Bij gWoon begrijpen we dat als geen ander. We pakken iedere verkoop even enthousiast en gemotiveerd aan.
We zijn een jong kantoor met veel (lokale) kennis. Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij en werken al flink wat jaren in de Haarlemmermeer, Haarlem en omstreken. Sterker nog; we zijn er zelf allemaal woonachtig!
Vrijblijvend gesprek
1
Verkoopstrategie
2
No cure no pay
3
Persoonlijk & toegankelijk
4
FUNDA REVIEWS
5
Opstarten van de verkoop
Funda en Social media zijn hét visitekaartje. We vinden het dan ook belangrijk om ook hier goed voor de dag te komen. We laten een complete fotorapportage, inclusief 360 graden foto’s, een video, plattegronden en een NEN2580 meetrapport maken. Door deze complete presentatie heb je altijd een toppositie op Funda en andere websites. Social media (Facebook, Instagram, LinkedIn) zijn vandaag heel belangrijk en worden steeds belangrijker. We zijn hier dan ook heel actief op en krijgen vaak leuke reacties en enthousiaste mogelijke kopers melden zich hier eveneens vaak.

Verder werken wij met een digitaal dossier waarin we jou vragen om wat huiswerk in te vullen zoals de lijst van zaken (wat blijft er achter, wat gaat er mee?) en de NVM vragenlijst waarin je als verkoper alles over de woning moet vertellen waar je weet van hebt. In dit digitale dossier vind je ook de bezichtigingen en biedingen terug. Zoals we al eerder zeiden; open en transparant.
start de bezichtigingen
Een woning op Funda plaatsen, dat is iets wat tegenwoordig iedereen kan. Maar het echte harde werken komt daarna. Wij plannen altijd één op één bezichtigingen in overleg met jou., zodat we iedere kijker zelf te spreken krijgen en uiteindelijk een goed advies kunnen geven over een potentiële koper.
advies over de biedingen
We streven altijd naar het meest optimale resultaat voor onze verkopers. Naast een goede prijs zijn de voorwaarden ook belangrijk, denk aan flexibel in oplevering en/of meer financiële zekerheid. Wij geven een advies en jij kiest de voor jou beste koper. We noemen dit het recht van gunnen door de verkopende partij.
Koopovereenkomsten andere zaken
Uiteraard zorgen we voor een veilig koopcontract voor jou als verkoper om te tekenen en zullen we aanwezig zijn bij een mogelijke bouwkundige keuring, de eindinspectie en eventuele andere afspraken.

Goede service bieden is belangrijk voor ons. Mocht je ons nodig hebben na de overdracht bij de notaris, kun je gewoon weer contact met ons opnemen.
WhatsApp sluit
Hallo! ik heb een vraag...