NRVT geregistreerd
gWoon makelaars - woning taxaties
NWWI gevalideerd
Vliegensvlug geleverd
Woning taxaties
0
SNElle vering
1
Nwwi gevalideerd
2
persoonlijke aanpak
3
Menu
0
Real estate agents
Waarom een taxatie?
Goede service bieden is enorm
belangrijk voor ons team.
Verhuizen (ten behoeve van je financiering of van een overbruggingshypotheek), verbouwen en/of de risico-opslag van je hypotheek willen halen, dit kunnen allemaal redenen zijn om een taxatie te laten uitvoeren. Joost en Samantha zijn naast register makelaar ook beide beëdigd register taxateur. Omdat wij beide mogen taxeren kan een afspraak altijd op korte termijn. Verder zorgen we ervoor dat je niet te lang hoeft te wachten op je rapport.

Elk jaar volgen we diverse studiedagen om onze kennis up-to-date te houden. We kennen ons taxatie gebied door- en door en bieden onze rapporten gevalideerd(NWWI) aan, in overeenstemming met het nieuwste model.
Hoe werkt een taxatie?
Hoe gaat een taxatie in zijn werk?
Bij een taxatie komt Joost of Samantha langs voor een visuele opname. Dit neemt ongeveer30-45 minuten in beslag. Tijdens deze opname moeten wij een aantal verplichte foto’s toe-voegen van bijvoorbeeld de keuken, de badkamer, de woonkamer en meer. Ter plekke nemen we de maten op en maken wij aantekeningen. Ook moeten we volgens het nieuwe taxatie model de bouwkundige staat beoordelen. Zijn er bijzonderheden waarvan jij denkt dat wij die moeten weten dan horen wij dit natuurlijk graag, denk aan (na) isolatie, zonnepanelen, etc. Het meeste werk ligt op kantoor; daar werken wij het rapport uit. We doen onder andere onderzoek in het Kadaster, maar ook naar bijvoorbeeld de bodem, fundering, bestemmingsplan en meer. Uiteindelijk komt hier een uitgebreid en onderbouwd taxatierapport uit. Al onze rapporten zijn gevalideerd, dat wil zeggen: goedgekeurd door het NWWI.
1
WAARDEBEPALING/TAXATIE?
2
WAARDEBEPALING OF TAXATIE?
Soms verwarren mensen een waardebepaling met een taxatie. Bij een taxatie krijg je een officieel rapport en dit mag dan ook niet door elke makelaar gedaan worden.
Bij een waardebepaling komen we langs om een schatting te geven. Hieruit volgt geen officieel rapport en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.
Vraag ons gerust naar het verschil en advies over wat je nodig hebt. gevalideerd (NWWI) aan.
3
DE BETALING
DE BETALING
Nadat wij het rapport afgerond hebben ontvang je van ons een factuur, deze mag je direct na ontvangst voldoen of laten verrekenen bij de notaris als je daar nog naartoe moet.
vraag een taxatie-rapport aan
CONTACT
WhatsApp sluit
Hallo! ik heb een vraag...